Basisveiligheid VCA

Basisveiligheid VCA trainingen zijn erg belangrijk om voor veiligheid op de werkvloer te zorgen. Met behulp van deze trainingen weten u en uw werknemers hoe de veiligheid op de werkvloer optimaal gewaarborgd kan worden. Zo kunnen ongelukken en risico’s voorkomen worden tijdens het werk. IMR training biedt deze trainingen aan voor u en uw werknemers. Wij zijn dé opleider voor veiligheidstrainingen in de buurt van Leiden, maar ook voor trainingen bij u op locatie. Volg een Basisveiligheid VCA via IMR training. 

Volg een basisveiligheid VCA training

Onze trainingen basisveiligheid VCA worden gegeven door ervaren VCA instructeurs. Door de praktijk ervaring van deze instructeurs worden de trainingen in begrijpelijke taal uitgelegd. Hierdoor is het voor u en uw werknemers gemakkelijk om de kennis die u opdoet in de praktijk te brengen. Tijdens de basisveiligheid VCA trainingen komen verschillende belangrijke onderwerpen aan bod. Deze onderwerpen komen niet alleen terug in het examen, maar zijn ook belangrijk in de dagelijkse praktijk. Enkele van onze opleidingen:

Basisveiligheid VCA en andere trainingen bij IMR training

Bij IMR training kunt u, naast een basisveiligheid VCA training, ook andere trainingen volgen die een belangrijke toevoeging voor uw bedrijf zijn. Zo geven wij ook een BHV-training en herhalingscursussen. Op deze manier is het gemakkelijk om een veilige werkvloer te creëren binnen uw bedrijf. Heeft u nog vragen over een van onze trainingen? Neem gerust contact met ons op!

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers