BHV diploma

Een BHV diploma behalen is bij IMR training geen probleem! Wij bieden verschillende cursussen aan zodat het behalen en behouden van het BHV diploma gemakkelijk wordt. Tijdens de trainingen wordt aandacht gegeven aan de verschillende taken van een BHV-er en wordt er geleerd hoe deze goed uitgevoerd kunnen worden. Op deze manier bent u in staat om adequaat te handelen in het geval van ongevallen en andere calamiteiten.

BHV diploma na het volgen van een cursus

Bij IMR training heeft u verschillende mogelijkheden om er voor te zorgen dat uw bedrijf genoeg mensen heeft met een BHV diploma. Zo kunt u bij ons een starterscursus volgen, maar ook een BHV herhaling volgen. Voor extra voordeel kunt u ook kiezen voor een abonnement. Daarnaast heeft u bij IMR training ook de mogelijkheid om voor een BHV training bij u op locatie te kiezen. Een BHV diploma komt zo wel heel dichtbij!

Vragen over het BHV diploma

Wist u dat het verplicht is om voldoende opgeleide BHV-ers binnen uw bedrijf te hebben? Door het behalen van een BHV diploma is het gemakkelijk om te bewijzen dat u hieraan voldoet. Heeft u nog vragen over onze cursussen of de trainingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers