BHV herhaling

Een BHV herhaling volgen bij een erkend en onafhankelijk opleidingsinstituut? Bij IMR training bent u aan het juiste adres. Ons onafhankelijke opleidingsinstituut biedt verschillende trainingen aan op het gebied van veiligheid. U vindt bij ons dus ook een BHV basiscursus en een BHV herhaling. Onze cursus is opgesteld conform de kwaliteitseisen van het NIBHV (het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de juiste kennis en vaardigheden opdoet en oefent tijdens deze cursus.

BHV herhaling voor BHV-ers

De BHV-ers van uw organisatie moeten regelmatig hun kennis opfrissen om hun BHV certificaat te vernieuwen. Een certificaat is één jaar geldig, zo ook het certificaat van de BHV herhaling. Door regelmatig opnieuw praktijkoefeningen uit te voeren bent u ervan verzekerd dat de BHV-ers de juiste kennis hebben en optimaal kunnen handelen in het geval van calamiteiten. Dit vergroot de veiligheid van uw bedrijf en uw werknemers. Bovendien is een bedrijf verplicht om bevoegde BHV-ers te hebben. Wanneer de BHV-ers van een bedrijf regelmatig een herhalingstraining volgen bestaat er geen twijfel dat het bedrijf voldoet aan zijn verplichtingen.

Kwalitatieve BHV herhaling van IMR training

Bij IMR training weet u zeker dat u een BHV herhaling volgt die aan alle eisen voldoet. Voor meer informatie over onze training neemt u contact met ons op!

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers