VCA Examen

Het VCA examen is de afsluitende toets van een VCA cursus. Dit examen stelt vast of u of uw werknemers genoeg kennis beschikken om de veiligheid op de werkvloer te bevorderen. Het VCA examen bestaat uit verschillende onderdelen die van belang zijn voor operationele werknemers in verschillende branches. Voorbeelden van deze branches zijn bijvoorbeeld de bouw en petrochemische industrie.

Voor wie is het VCA examen?

Het VCA examen is voor alle operationele werknemers die in organisaties werken met een VCA bedrijfscertificaat. Veel werknemers krijgen tijdens hun werk wel eens te maken met onveilige situaties of risicovolle werkzaamheden. Het is daarom van groot belang dat werknemers deze risico’s kunnen herkennen en de nodige maatregelen kunnen treffen om ongevallen te voorkomen. Met behulp van dit examen weet u zeker dat u en uw werknemers veiliger kunnen werken.

VCA examen afleggen bij IMR training

Bij IMR training kunnen u of uw werknemers het VCA examen afleggen. Gebeurd dit succesvol dan ontvangt u een certificaat. Naast een VCA examen is het bij ons ook mogelijk om de cursus Basisveiligheid VCA te volgen. Tijdens deze cursus komen alle belangrijke onderdelen van het examen aan bod, zodat u en uw werknemers goed worden voorbereid. Wilt u meer informatie over het examen? Neem gerust contact op met ons!

Facts

  • Centraal gelegen nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag.
  • Eigen cursusruimte.
  • Persoonlijke aanpak.
  • Meer dan 15 jaar ervaring.
Bratpack – The Online Performers